Film

Ik maak film- en videoproducties zoals bedrijfsfilms, promotiefilms, instructiefilms productfilms.

Vacature Kindcentrum Bamboe

Voor KC Bamboe zijn wij per direct op zoek naar een directeur kindcentrum (m/v). Als directeur kindcentrum ben je samen met het managementteam integraal verantwoordelijk voor het functioneren van het kindcentrum en geef je leiding aan alle medewerkers van de basisschool, peuterleerplek en kinderopvang.

Vacature Basisschool de Vuurvlinder Den Haag

Heb je een sixpack? Kan je goed knuffelen? Word je alleen maar kleine beetjes boos? Kan je mij Nederlands leren? Dan is de Vuurvlinder op zoek naar jou!!! Basisschool de Vuurvlinder

Daltonschool de Achtbaan in Voorhout

Samen met de enthousiaste kinderen van Daltonschool de Achtbaan in Voorhout hebben wij een film gemaakt over de school en het Dalton onderwijs

Bakkerij Vlinder van Middin

Bakker Vlinder is een winkel waar bakkers met een verstandelijke beperking werken. De winkel is te vinden in de Wagenstraat. Bij Bakker Vlinder krijgen de bakkers een opleiding om de kneepjes van het vak te leren.

Marley woont bij Middin

Marley woont bij Middin, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij heeft er een eigen kamer, maar helpt ook mee met koken en boodschappen doen. Marley houdt van zingen, voetballen en fietsen.

Manifestatie VN verdrag Waarmaken

Noor heeft een verstandelijke beperking. Zij bezocht de ‘Manifestatie VN verdrag waarmaken’. Tijdens de Manifestatie draaide alles om mensenrechten voor mensen met een beperking.

Erica Terpstra is supporter van de SGK

SGK is er Speciaal voor Sporters. De SGK willen mensen met een verstandelijke of andersoortige beperking aan het sporten krijgen en houden. Dit kunnen ze niet alleen: Erica Terpstra is supporter van de SGK.

Goalball

Wat is goalball? Goalball is een paralympische sport die gespeeld wordt door sporters met een visuele beperking. Wierinder Biharie doet aan goalball. Er wordt gespeeld met een bal met een belletje erin.

Centrale Bibliotheek Den Haag

Aan het kruispunt Spui/Kalvermarkt staat het opvallende gebouw van de Centrale Bibliotheek. Het gebouw maakt deel uit van het stadhuis/Bibliotheek complex en is ontworpen door Amerikaanse architect Richard Meier.

We hebben de film vanmorgen bekeken in het team en we zeggen … niks meer aan doen! En complimenten van ons allen voor het mooie stukje werk wat je hebt afgeleverd.

Stella van Duin – Middin

Wil je meer weten over mijn films? Neem dan gerust contact met mij op, ik bespreek graag de mogelijkheden.