Foto

Mensen zijn voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Mijn fotografie is breed: van straatfotografie tot portretfotografie, van documentaire fotografie tot bruidsfotografie, van reisfotografie tot nieuwsfotografie.

 

Reisfotografie

Ik hou van reizen. Ik maak ontdekkingsreizen in mijn eigen stad Den Haag maar ook reizen naar verre oorden als Cuba, Guatemala of Mexico.

Prinsjesdag

Bijna iedereen heeft wel een quilty pleasure. Die van mij is Prinsjesdag. Op Prinsjesdag kan ik me heel erg verheugen. Ieder jaar ben ik  heel vroeg op pad en probeer de sfeer rond Prinsjesdag vast te leggen. Bijvoorbeeld een militair die zijn schoenen poets of een vrouw die de tijd probeert te doden met een haakwerkje.

Binnenhof  Den Haag 

In Den Haag is altijd van alles te beleven. Vooral rond het Binnenhof. Vaak zijn er demonstraties en manifestaties met zeer uiteenlopende thema’s. Ik weet van te voren niet wat er gaande is maar dat maakt niks uit. Ik reis door mijn eigen (geboorte)stad.

Theaterfotografie

Bij theatergroep Eskalibur (een theatergroep voor mensen met een verstandelijke beperking) en Fantasia heb ik de acteurs van dichtbij mogen fotograferen tijdens de repetities en de voorstellingen. Ook heb ik theaterfoto’s  gemaakt bij OBS de Achtbaan en een benefietvoorstelling van Haagse Iconen in Diligentia. 

Spontane Bruidsfotografie

In mijn bruidsreportages probeer ik naast de officiële momenten ook de spontane momenten vast te leggen. Zowel van het bruidspaar als van de gasten. Met oog voor detail en met passie gemaakt.

Beautiful People  Portretfotografie

Ik ben op zoek naar de spontane momenten op officiële en onofficiële gelegenheden. 

Ik mocht vandaag je fotoboek bewonderen. Fantastisch. Een kunstwerk om trots op te zijn.

Joris Prins

 

 

 

Wil je meer weten over mijn  fotoreportages? Neem dan gerust contact met mij op, ik bespreek graag de mogelijkheden.