Bezoek Koningin Máxima aan Middin

‘De burgemeester brengt een bezoek aan een van de locaties van Middin. Wil je hier foto’s van maken?’ Natuurlijk wilde ik dat! Leuk om in deze periode weer aan de slag te kunnen en een eer om hiervoor gevraagd te worden. Eenmaal aangekomen op de locatie Drentheplantsoen werd mij en de overige aanwezigen verteld dat niet de burgemeester maar Koningin Máxima op bezoek zou komen! Een ploeg van SBS 6 maakte opnames en ik heb Koningin Máxima kunnen fotograferen. Hoe tof is dat! Zelfs op de site van het Koninklijk Huis zijn mijn foto’s te zien. Dank Middin voor deze geweldig verrassende opdracht!

Samen kijken naar de mogelijkheden

Zoals je kunt zien aan de fotoserie van het bezoek van Koningin Máxima is het ook in deze tijd mogelijk om een film of foto’s te laten maken voor jou, jouw instelling of bedrijf.  Met mijn apparatuur kan ik prima op afstand blijven. Dus aarzel niet…… Neem contact met mij op dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken!

This entry was posted in Nieuws Lucia Berg Producties.